Bianca Kroonstuiver runt haar bedrijf Puur Vitaal Bewust vanuit haar achtergrond als vitaloog en verpleegkundige. Ze helpt graag anderen op weg naar een vitaler leven met meer energie en blijheid. Haar missie is de wereld een stukje mooier maken en voor haar begint dat bij een vitaler Nederland.

vrouwelijke energie benadrukken

Bianca wilde graag haar website voorzien van nieuwe frisse foto’s die passen bij deze missie. Tevens wilde ze graag meer stralen, krachtig zijn en de vrouwelijke energie benadrukken.

Na een gezellig gesprek hadden we de lokatie (natuur), kleding en props al snel gekozen. Op de dag zelf nog even snel een boeket wilde bloemen en een palet verse groenten en fruit scoren en daarna kon de shoot van start.

Ik adviseer eigenlijk altijd verschillende kledingstukken en accessoires zodat foto’s voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden: voor je website, presentaties, flyers maar ook op social media. En het is leuk om een beeldbank te hebben waaruit je kunt kiezen.


“Jouw werkwijze is fijn. Je bent warm en zacht. Je doet er van alles aan om mij (het model) op mijn gemak te laten voelen. Het is de uitleg die je geeft, je stemgebruik, ideeën die je deelt en ook je kwetsbaarheid. Je geeft ook aan dat je ook niet precies weet of bepaald licht of een houding werkt. Je doet het gewoon en bekijkt het achteraf..”

— Bianca Kroonstuiver

Een fotoshoot is niet wat je ff doet. Het kost voorbereiding en energie, van ons allebei. Maar het allerbelangrijkste is dat jij de beelden krijgt waar je je comfortabel bij voelt, die je graag deelt en waar je complimenten over krijgt. Dan is mijn missie geslaagd.

“Puur Vitaal Bewust” het bedrijf van Bianca Kroonstuiver

“Schrijf jij ook jouw eigen verhaal?

Bianca’s reactie toen ze de foto’s zag:

“Wow! Ik ben hier heel blij mee! Wat prachtig 🥰 Het licht, de kleuren, de sfeer. Wat een topper ben je!.”


MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE