Mariska is eigenaresse van FMS “Focus, Mindset & Structuur”. Haar missie is om jou te helpen meer grip op je tijd te krijgen door je te laten ervaren hoe je met goede planning weer levensenergie wint en aandacht voor jezelf en je omgeving. Door simpele veranderingen in je dagelijkse plannen aan te brengen, ervaar je hele grote resultaten. 


“Bij Laura voel ik me op mijn gemak! En ben ik weer eens door de foto’s aan het scrollen van de fotoshoot! Dan krijg ik kriebels, omdat ze zo mooi zijn…..”🥰”

— Mariska Mollenkopf, Planner

De reden dat Mariska bij mij kwam, was omdat ze mij al kende van eerdere reportages en zich bij mij erg op haar gemak voelde. Nu wilde haar website en social media opfrissen met nieuwe foto’s die weergeven wie ze nú is: een sprankelende vrouw met veel liefde voor haar vak en haar klanten. Ze is zeer gedreven andere ondernemers te helpen de regie over hun kostbare tijd te hervinden. Ze weet precies wat ze uit wil stralen naar haar klanten: rust, vertrouwen én focus.

Twee weken voor de fotoshoot hadden we een fijn gesprek waarin ze vertelde wat ze graag wilde: authentieke natuurlijke beelden. Zijn wie ze echt is. Nou, ík fotografeer niets liever dan dat! In het begin is het natuurlijk even wennen om het onderwerp van de camera te zijn, maar dat duurt maar even en dan is het alleen nog maar leuk, plezierig en samen lachen.

VISUAL STORYTELLING: wat is jouw verhaal?

Voor mij is het belangrijk dat ze zich op haar gemak voelt, want juist door die ontspanning en overgave kunnen we de foto’s maken die ze graag wil. Mariska is een prachtige vrouw en ik ben dankbaar dat ik met deze fotoreportage een bijdrage heb kunnen leveren aan haar missie!

FMS business planner Mariska Mollenkopf

MIJN FOTOGRAFIE DIENSTEN:

HEB JE EEN VRAAG?

STUUR MIJ EEN BERICHTJE