Awards

Een goed begin!

Elk jaar organiseert Johan van de Watering een nieuwjaarswandeling met voorafgaand een prijsuitreiking. Dit jaar was dat alweer voor de 10e keer!

Spannend!

Door de ontspannen setting, de mooie locatie, al die leuke mensen die je weer ontmoet en natuurlijk het enthousiasme van organisator zelf, komen we graag naar de "Nieuwjaarswandeling" van Johan. Ik had zelf 4 foto's ingestuurd. 2x vrij en 2x van   een masterclass project. Tot mijn grote vreugde werden de onderste drie foto's getoond: 2e Prijswinnaar, EV eervolle vermelding en de Net Niet categorie.

Eervolle vermelding

Eervolle vermelding voor een aquarel van het Wad. Vlakbij Pingjum waar we waren tijdens ons jaarlijks Van der Burgt neven en nichten weekend. Samen met mijn neef Paul gaan we, als het effe kan, ook altijd een paar uurtjes fotograferen.

 

2e Prijs!

Ik heb de waterrand afgezocht voor een interessante reflectie met liefst nog een beestje. De ondergaande zon beschijnt nog net de vleugels van deze waterjuffer. Een strakke compositie die verzacht wordt door de achtergrond. (MC opdracht Plant-Water-Reflectie)

De net-niet foto

Een dubbelopname in het kader van de MC opdracht plant-water-reflectie met als toegift de groene kikker.

Overige Prijswinnaars:

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vandaag was de prijsuitreiking van de fotowedstrijd welke ik (al voor de 10e keer) jaarlijks organiseer voor de deelnemers aan mijn fotoworkshops. Ik was heel blij met het aantal inzendingen en enorm trots op de kwaliteit van de ingezonden foto's! Iedereen super bedankt om foto's in te sturen!!

En uiteraard ook van harte proficiat voor de prijswinnaars in de 2 categorieën:
Jeannette Paape 1e prijs categorie WORKHOPS
Jeannette Goderie 1e prijs categorie VRIJ
Laura van der Burgt-Halink 2e prijs cat workshops
Maria Van den Bleeken 2e prijs cat vrij
Berend-Jan Bel 2e prijs cat vrij
Lydeke Veldhuis 3e prijs cat workshops
Sandra Apon 3e prijs cat vrij
Jeannette Goderie 3e prijs cat vrij

En ook van harte proficiat voor de fotografen die een eervolle vermelding (EV) hebben gekregen:
Philippe Beeckmans, Laura van der Burgt-Halink, Anneke van Prooijen, Astrid Brouwers, Frank Linssen en Peter Ijzerman

Dank ook aan de sponsoren die hebben gezorgd voor de mooie prijzentafel; BENRO Benelux (Vaans Ruijten), Artifex Graphics (Pieter Dhaeze), Landschap vzw (Jan Loos; leuk dat je nog aanwezig was!), Birdpix (Daan Schoonhoven) en van Duuren media.
En uiteraard veel dank ook aan de deskundige juryleden: Frans Tijink, Filip van Boven, Pieter Dhaeze, Gerard Leeuw en David Pattyn!


Als je wilt weten wanneer ik nieuwe foto's plaats, kun je - als je een rss reader hebt (feedly bijvoorbeeld) onderaan deze pagina op het RSS symbool klikken. Volgens mij moet het werken. Anders laat het aub even weten.
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.