About

Welkom op mijn website!

Fotografie is voor mij  jarenlang  een hobby geweest naast een full-time baan. Dit vulde elkaar prima aan totdat ik steeds meer begon te beseffen hoe belangrijk het eigenlijk voor mij was en dat ik er graag meer uit wilde halen.  Zowel persoonlijk als professioneel.

Om daar gehoor aan te geven ben ik een dag minder gaan werken om zo een studie vakfotografie te kunnen volgen. In twee jaar tijd maakte ik naast natuurfotografie kennis met vele andere vormen van fotografie zoals portret-, bedrijfs-, documentaire, huwelijks- en productfotografie.

Deze enorme verbreding  en variëteit is inspirerend in vele opzichten en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Een voorbeeld daarvan is de serie Dreamscapes, ontstaan uit mijn liefde voor dromerige fotografie en magische landschappen.

Waar het uiteindelijk om gaat is jezelf  alle expressieve vrijheid toestaan om beleving en emotie in een beeld te vangen zonder gehinderd te worden door regels en opvattingen. Zoals bij kunstenaars en artiesten alles is geoorloofd: “The sky is the Limit”. 

"Photography reveals beauty around us"

DutchEnglish
error: Content is protected !!